به وبلاگ گروه مدیریت خانواده خوش آمدید
 حلوابرای افطار

حلوای

Image and video hosting by TinyPic

حلوای ساده   

آرد: 250 گرم                شکر: 200گرم                               روغن جامد :150گرم

آب: 1لیوان                   گلاب:2/1 لیوان                   هل:نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد را تفت دهید تا طلایی قهوه ای شود مواظب باشید نسوزد که تلخ میشود از روی حرارت برداشته دوبار الک کنید تا گلوله های آن باز شود سپس روغن را افزوده کمی دیگر روی حرارت قرار دهید تا روغن وآرد کاملا به خورد هم برود( یا روغن را داغ کنید و آرد را درون روغن بریزید و کاملا با روغن تفت دهید تا قهوه ای شود) از روی حرارت برداشته آب و گلاب و شکر و زعفران را که قبلا مخلوط کرده اید وو کمی جوشیده به آرد اضافه کنیدو تند تند با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود اگر حلوای شما شل بود فقط چند لحظه دوباره روی گاز بگذارید و از روی گاز برداشته وحلوا را به چپ و راست ظرف محکم بغلطانید تا کاملا از ظرف جدا شود و بصورت گلوله درآید حلوا را در ظرف مورد نظر بکشید و به دلخواه تزیین کنید.

حلوای رولتی

طرز تهیه :

حلوای ساده بالا را درست کنید کمی که سرد شد( فقط دست نسوزد ) روی کاغذ مومی پهن کنید از اطراف مسطح نمایید وسط آنرا موز گذاشته و به صورت رولت دور موز را با حلوا بپوشانید زمانیکه سرد شد و اصطلاحا خودش را گرفت برش زده و داخل کپسولهای کاغذی شیرینی بگذارید و به دلخواه تزیین کنید.

حلوای عربی  

مواد لازم

آرد سفید: 250 گرم (2پیمانه آشپزی)                                 روغن :350 گرم

آرد برنج کاملا الک شده :150 گرم (6قاشق غذاخوری پر)     آب:3لیوان

آرد نخود: 100 گرم (4قاشق غذاخوری پر)                        شکر :350 تا 400 گرم

زعفران:5/1 تا 2 قاشق غذاخوری آب کرده                        هل :1قاشق مرباخوری

گلاب:2/1 لیوان

طرز تهیه:

روغن را گرم کرده آردسفید را به آن افزوده و هم میزنیم تا طلایی شود سپس  آرد برنج را  مخلوط  کرده  و

وبه مدت 5الی 6 دقیقه با روغن و آردسفید تفت میدهیم در آخرآرد نخودچی را میافزاییم و کمی دیگر تفت

میدهیم از روی حرارت برداشته وشربت را که مثل حلوای ساده درست کرده ایم به آن اضافه کرده و بقیه

مراحل بالا را انجام میدهیم ودر ظرف مورد نظر تزیین  میکنیم

برشتوک نخودچی

مواد لازم

1-آرد نخودچی خیلی نرم : 1 کیلو            2-روغن: 750گرم

3-خاک قند:نیم کیلو                             4-هل کوبیده و الک شده نرم: نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه :آرد نخود را کمی تفت میدهیم تا بوی برشتگی آرد بلند شود از روی حرارت برداشته  پودر شکر و هل را افزوده و خوب مخلوط میکنیم و در آخر روغن را اضافه کرده کمی روی حرارت قرار میدهیم و روی کاغذ مومی پهن کرده به قطر یک سانت ومقداری پودر پسته میپاشیم کمی که سرد شد بصورت لوزی برش میزنیم  با آرد گندم نیز بهمین طریق می توان برشتوک تهیه کرد .

در اینصورت برای یک کیلو آرد 600 گرم روغن کافی است     

                   

|+| نوشته شده توسط ریاحی در شنبه سی و یکم مرداد 1388  |
 
 
بالا

بیست تولز

ابزار و قالب وبلاگبیست تولز

ساخت کد موزيک آنلاين